31.10.2010 г., 23:48 ч.

Казано от министри 

  Поезия » Хумористична
1015 0 13

Симеон Дянков:

 

Във тази кризисна година,

важна е финансовата дисциплина,

затова, дори при магистралните забежки,

настоявайте за касови бележки.

 

 

Цветан Цветанов:

 

Престъпниците нека да не спират

лягане на пода да тренират,

за да бъдат винаги в кондиция,

ако нахлуе родната полиция.

 

 

Анна-Мария Борисова (вече бивша):

 

Досега само усмихвах се аз,

а вече смея се на глас,

защо ли – питате се  вие –

ами отървах се от  здравните бакии.

 

 

Вежди Рашидов

 

Временно зарязах малката пластика,

културата ни отдавна е скъсала ластика

и трябва някой да я вдигне на крака,

като начало, Лувър ще ви построя.

© Виктор Горов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??