2.04.2008 г., 8:47 ч.

Казваш край...  

  Поезия » Любовна
816 2 1

Казваш край... Добре!
За тебе може, но за мене - не!
Колкото и да си наранен ще разбереш,
че любовта по-силна е от теб и мен..
Че повече съм аз за теб от всичко онова,
което мислиш, че имаш, че по-важно е от мен!
Може и аз да съм наранена дълбоко,
но не искам да платя цената без теб да бъда,
да бъркам утрото със здрача,
да мисля мой ли си още... или вече не си...

Въпреки че виновна съм, няма да оставя всичко
между нас да си тръгне просто с твоя край...
Твоят край ще бъде след време за нас Рай!
Знай, че през Ада ще мина с финес,
ще бъда твоя слабост, твой каприз...
При мен сам ще дойдеш, ще жадуваш за това!
И когато този ден дойде, мой ще бъдеш ти
и никога повече няма да позволя да ме оставиш ти!


Обичам те с цялото си сърце ЗАВИНАГИ!...

© Красимира Петровская Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??