1.04.2011 г., 21:35 ч.

Китка от мисли 

  Поезия » Любовна
722 0 1

Бяла луна, звездна омара,
аромат на босилек и стара гора.
Вятър разлиства тихо листата,
в нежна прегръдка с топла ръка.


Шепот вселенен, звън на звезди,
стихнала кръв и топли очи.
Китка от мисли в мен заискрява,
цяла потръпвам - нощта е жарава.

 


Бликнала обич от мойта душа,
странник посреща тихо в нощта.
Нощните мигове с поглед редя -
мисли красиви в смели мечти.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??