29.10.2007 г., 9:06 ч.

Клечка кибрит 

  Поезия
1111 0 4
Клечка кибрит


Запалена клечка кибрит,
последна тя ми остана.
Една клечка само, издигаща
душата на ангел и пареща
подземната дяволска рана.

Нека душата се стопли и
намери покой. Да пламне
сърцето отново, то чува
скритите вопли на това
огнено слово.

Изгоряла клечка кибрит
на любовта отживяла, две
очи нежни ронят сълзи,
в тиха и мъчна раздяла.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??