19.04.2018 г., 0:36 ч.

Клетва 

  Поезия » Любовна
434 0 2

КЛЕТВА
 

Мислѝ за мен! Мечтай за мен!
Дори, когато си със друга.
Бъди от мен опиянен – 
нали не съм ти аз съпруга ...

 

Ще идвам тихо, посред нощ,
в съня ти лекичко ще влизам.
Когато сетиш мъжка мощ, 
тогава аз ще си отивам.

 

Ще стенеш в тъмното за мен,
ще търсиш сянката ми в здрача.
А аз ще бъда звук стаен,
останал в ъгъла да плаче.

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??