7.12.2007 г., 19:00 ч.

Клетва на непозната  

  Поезия » Любовна
454 0 2

Мислиш си, че ме познаваш,

по устните ми пламъци чертаеш,

по кожата ми белези оставяш

дяволски  хубаво... Мечтаеш!

Катранено черна... Реалност!

Слънцето нежно... Разплакано!

Сълзи от радост... Нечакани!

Играта на живота... Отплата!  

В кръг омагьосан  душата.

Във въздишката ще ме откриеш,

в детски смях ще потъваш.

В очите клони есенни огънати,

ръцете сплетени... Прегърната!

Клетва днес да положа,

магията да задържа,

вятърът на времето ще сложи

на истинската клетва... Любовта!

 

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??