8.08.2010 г., 19:36 ч.

Клод Моне в Несебър 

  Поезия » Еротична
707 0 2


В Несебър плажът беше пълен
със твоя смях, със веселия глас.
 Акорди, влюбени във лятото,
дочувахме съвсем дълбоко в нас!

И слети бяха здраво дланите
в прегръдката на две души.
И сетивата ни, пияните,
от Слънцето попиваха лъчи.

Ти цялата – изкусна самодива –
сломи набързо пламналия свян.
Усетила, че плътно те обвивам,
избликна вярата, че с теб съм сам…

Веслата по вълните гонени
и пръски пяна в женски скут -
тъй стихнаха след тях отронени 
мечти по вятъра горещ, събут.

И още се дивим на залива,
на котви прилунени край маяк.
Посреща ни с усмивка палава
на свод мечти щастливия рояк!

http://www.museum.ru/alb/image.asp?29935

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??