25.01.2008 г., 17:02 ч.

Клуб на духа 

  Поезия » Философска
552 0 0

Какъв ден беше този?

"Ден на сълзата", така ли?

Животът ти разтовари

мисли и чувства безброй.

Знаеш урока безценен,

но все не си този герой.

Твърдиш, че взимаш поука,

че ясна е вече тази съдба.

Помни, скъпо ще струва

този данък към "Клуб на духа"!

Заплетен във мисли сега си,

но, моля те, осъзнай как този Ад за тебе е Рай.

© Десислава Банова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??