28.06.2006 г., 15:26 ч.

КЛЮЧЪТ КЪМ МЕН 

  Поезия
835 0 13

КЛЮЧЪТ КЪМ МЕН

Прекалил си... и прекрачи много граници,

Не усещаш ли че се съпротивлявам ?...

Че навлязъл си във личното пространство,

Дето толкова години очертавам...

 

Не опитвай с взлом в сърцето да проникнеш...

Инстинктивно територии ще браня !

На молбата ми те моля да откликнеш :

Да не влизаш – без да те поканя...

 

Застрашиш ли свободата ми, веднага –

Непристъпни бариери ще издигна,

Ревността и гордостта не ти помагат –

с тях не можеш до сърцето ми да стигнеш...

 

Знам...обичаш ме...по своя властен начин,

Но ДОВЕРИЕ ключът ми се нарича,

Ако истински за тебе много знача –

Ще усетиш колко много те обичам!!!

 

28.06.2006г


© Дидислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??