Книга без слова си ти,
тайнствен някакъв роман
на празни листи разпилян...
Питам те: "Какъв си ти?",
а ти ми казваш - "Прочети"!
Но как да ти отвърна,
как да прочета,
като едва успях да те разгърна,
а от думи ни следа...?
© Деница Всички права запазени