20.06.2019 г., 8:42 ч.

Книги 

  Поезия » За деца, Философска
527 1 3

Стая пълна с книги,
а аз поех от този аромат,
книгата ще ни въздига,
книгата е сладък опиат!

Искаш да достигнеш края,
опознал си вече ти героя,
герой ще е пчеличка Мая,
а може и да е Ахил от Троя!

Приказки, или романи,
река и замък със принцеса,
гори и шарени поляни,
а джуджетата къде са!


Ето вече ти е интересно,
доброто как ще побеждава злото,
и на зайчето не му е лесно,
и Мишлето скрило се горкото!

Книги със романи, проза,
стихове с красиви рими,
сякаш е една хипноза,
книгите са тъй любими!

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??