8.01.2010 г., 21:38 ч.

Книжка 

  Поезия » Друга
477 0 0

 КНИЖКА


Имам си аз книжчица

и винаги я нося под мишница.

Скучно като стане,

нов разказ ще подхване.


Тя ме отвежда на ново приключение

и после ме пита за моето мнение:

- Хареса ли ти тази част,

в която мечката се пъхна в храст?


- Не толкова, но ми хареса как

зайчето изяде моркова.

Такъв диалог стана,

че нов разказ подхвана.

                            Ралица Костова

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??