Jan 8, 2010, 9:38 PM

Книжка 

  Poetry » Other
538 0 0

 КНИЖКА


Имам си аз книжчица

и винаги я нося под мишница.

Скучно като стане,

нов разказ ще подхване.


Тя ме отвежда на ново приключение

и после ме пита за моето мнение:

- Хареса ли ти тази част,

в която мечката се пъхна в храст?


- Не толкова, но ми хареса как

зайчето изяде моркова.

Такъв диалог стана,

че нов разказ подхвана.

                            Ралица Костова

© Ралица Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??