10.07.2014 г., 11:41 ч.

Кога 

  Поезия » Любовна
801 0 1

Рисувам те във мислите.

Рисувам със сърцето.

Изпращам ти послания

в молитва към Небето

 

Докосвам те, прегръщам те,

изпращам топлина,

врата в Душата се отваря -

Портите на Любовта.

 

В тез писаници безутешни

ридае моята Душа

Любов голяма, страстна, чудна

ще дойдеш ли при мен? Кога?

© Снежина Будурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??