10 июл. 2014 г., 11:41

Кога 

  Поэзия » Любовная
799 0 1

Рисувам те във мислите.

Рисувам със сърцето.

Изпращам ти послания

в молитва към Небето

 

Докосвам те, прегръщам те,

изпращам топлина,

врата в Душата се отваря -

Портите на Любовта.

 

В тез писаници безутешни

ридае моята Душа

Любов голяма, страстна, чудна

ще дойдеш ли при мен? Кога?

© Снежина Будурова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??