14.01.2015 г., 20:38 ч.

Когато 

  Поезия » Любовна
552 0 1

КОГАТО жената разлюбя,
която обичам до днес.
Не знам какво ще загубя,
ще скитам аз - уличен пес.

Ще ръмжа пред всяка врата.
Да аз търся твоята следа.
Луд съм ще казват хората,
щом любов от теб ще крада.

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??