Jan 14, 2015, 8:38 PM

Когато 

  Poetry » Love
413 0 1

КОГАТО жената разлюбя,
която обичам до днес.
Не знам какво ще загубя,
ще скитам аз - уличен пес.

Ще ръмжа пред всяка врата.
Да аз търся твоята следа.
Луд съм ще казват хората,
щом любов от теб ще крада.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??