30.04.2010 г., 10:06 ч.

Когато 

  Поезия » Бели стихове
650 0 5

Когато
детето спи -
светът сънува изгреви.
Когато
усмихне се детето -
изгрял, светът сияе.
Когато
детето тича и играе -
дори и Бог се мае...

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??