Когато
Когато те целуна, възбуждаш се и ти.
Когато те прегърна, проблясват и твойте очи.
Когато те докосна, потреперваш с нежен глас.
Когато ти ми казваш „Обичам те и Аз”.
Когато сме сами в стаята тиха.
Когато погледът ни в едно се слива.
Когато си говорим за любимите неща.
Когато се обичаме и ни води любовта.
Когато си играем с нечии мечти.
Когато ний нехаем колко ни боли...
Посветено на Цвети Емералд
© Евгени Георгиев Всички права запазени