Nov 14, 2009, 1:07 AM

Когато 

  Poetry » Love
900 0 3

Когато

 

Когато те целуна, възбуждаш се и ти.

Когато те прегърна, проблясват и твойте очи.

Когато те докосна, потреперваш с нежен глас.

Когато ти ми казваш „Обичам те и Аз”.

 

Когато сме сами в стаята тиха.

Когато погледът ни в едно се слива.

Когато си говорим за любимите неща.

Когато се обичаме и ни води любовта.

 

Когато си играем с нечии мечти.

Когато ний нехаем колко ни боли...

 

 

 

 

 

 

Посветено на Цвети Емералд

© Евгени Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??