18.06.2009 г., 10:32 ч.

Когато.... 

  Поезия » Любовна
533 0 1

Когато погледна в твоите очи
и видя мъглата на любовта,
секват терзания и сълзи,
изчезват мъката и скръбта.

Когато погледна твоите устни,
разтегнати в щастлива усмивка,
изчезват съмнения гнусни,
потапям се в шоколадова заливка.

Когато усетя красивите ти пръсти,
тичащи по грубата ми кожа,
връхлитат ме желания гъсти,
на меката трева да те положа.

Когато усетя нежния ти аромат
душата ми просташка да гали,
спира да се върти целият свят,
желания страстни в мен пали.

Когато чуя гласа ти прекрасен
нежни приказки да ми шепти,
светът вече не е толкава ужасен,
съзнанието ми високо в простора лети.

Когато ти си далече от мен,
когато сянката ти не докосва моето тяло,
в ръцете на скуката съм в плен,
не чувствам сърцето си цяло.


© Никой Нищо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така е, когато любовта е
    истинска,силна и споделена.
    Поздравлния!
Предложения
: ??:??