27.01.2013 г., 11:56 ч.

Когато... 

  Поезия » Любовна
607 0 0

Когато се събудиш рано сутрин,

когато от сън отвориш ти очи,

не забравяй хората, които те обичат,

не забравяй тез пламенни очи, които в теб се вричат

и името ти нощем те изричат.

Всичко в този нежен поглед прочети

и широко на мига се усмихни!

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??