Jan 27, 2013, 11:56 AM

Когато... 

  Poetry » Love
598 0 0

Когато се събудиш рано сутрин,

когато от сън отвориш ти очи,

не забравяй хората, които те обичат,

не забравяй тез пламенни очи, които в теб се вричат

и името ти нощем те изричат.

Всичко в този нежен поглед прочети

и широко на мига се усмихни!

© Ани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??