23.03.2010 г., 10:03 ч.

Когато... 

  Поезия » Философска
786 0 7

Когато се науча да казвам "Не"-
първо на себе си,
после на другите.

Когато съм наясно с понятията -
преди да кажа
нещо за някого.

Когато не искам да бъда някой -
без да съм проумял
дори и непонятното.

Тогава ще поемам не дъх, а няколко
преди още да съм узнал,
готов ли съм... за "Когато".


© Стефан Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??