Когато в очите сълзите напират...
когато сърцето от болка ридае...
ръце в молитва сбери, душата си
с любов отвори... усмихни се и знай,
след всяка тъга идва усмивка,
след всяка сълза – нова надежда.
Не губи своята същност, не предавай
рода... и вярвай, че след всяка буря,
изгрява дъга... Обичай и знай!?
Това най много ранява и убива врага.
Когато в очите сълзите напират,
то значи, че жив си, човек си
и силно обичаш.
© Ангел Всички права запазени