28.03.2008 г., 8:30 ч.

Когато 

  Поезия » Любовна
694 0 5
Когато времето избърза,
а ти не можеш да го спреш,
ще хукнеш ли да го догониш
или в залеза ще си умреш?

Когато нищо не остане,
а ти протегнал си ръка,
ще я оставиш ли от друг да грабне
или отново ще склониш глава?

Когато радостта я няма,
а ти я търсиш огорчен,
ще живееш ли в измама
или ще си тръгнеш наранен?

Когато нищо няма смисъл,
а ти не знаеш за какво си жив,
ще потънеш ли орисан
или ще следваш пътя крив?

Когато пак останеш сам
и вярва в нищо нямаш,
ще ме потърсиш ли отново там?...

Не...

Ще подминеш и забравиш...

© Тони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??