16.02.2007 г., 12:11 ч.

Когато 

  Поезия
892 1 2
Когато те погледна, виждам болка,
когато те докосна, чувствам страх.
Опитвам се да си те спомня, но не мога,
опитвам се да те забравя, виждам прах.
Докосваш ме във ледена прегръдка,
изгаряш ме със парещи очи,
но все не мога аз да те усетя
така, както усещах те преди!

© Скрапи Ду Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??