26.12.2005 г., 23:11 ч.

Когато... 

  Поезия
911 0 3

Когато гледам във очите ти и преоткривам аз света,
разбирам защо изгрева идва заедно със деня.
Когато гледам във очите ти отново вечерта,
разбирам, че залеза те милва, приканвайки съня.

Когато усещам, че си наблизо създавам мой свят,
разбирам дори защо лъчите на слънцето бледнеят.
Когато живея във моя си свят - на ласки и обич богат,
тогава разбирам защо и звездите дълго живеят.

Когато усещам топлото тяло плътно до мен,
разбирам, че опиянение няма в алкохола.
Когато усещам, че на нежно докосване аз съм във плен,
разбирам, че опиянение се ражда в любовта!

Почувствай с мене топлината 
на две сърца преплетени в едно!
Почувствай с мене тишината,
събрала ни в едно легло...

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е!
    Пораздели стиха ако искаш, да може да диша
    ...... и защо в легло, опитайте на пода или на кухненската маса....и там е тихо....ако си го направите такова
    Привет!
  • хмх.... не просто добро, страшнооо - невероятно е теди
  • Много е добро!!
Предложения
: ??:??