14.06.2007 г., 12:38 ч.

Когато... 

  Поезия
530 0 3
Когато вечер ти си легнеш
и нещо много ти тежи,
тогава ти за мен спомни си
и тъжен не бъди.

Когато сутрин се събудиш
и нямаш сили ти без мен,
тогава снимката ми погледни
и щастлив във този ден бъди.

И когато пак ми се обадиш,
моят глас обичай ти.
Нищо, че така далеч съм -
аз съм с тебе всеки миг!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??