7.09.2008 г., 8:52 ч.

Когато 

  Поезия
602 0 2
Когато слънцето залязва,
угасва светлината в теб.
Сърцето дори не забелязва,
как от огън се превръща в лед.

Когато слънцето залезе,
усмивката я няма на лицето.
Когато и надеждата последна от душата ти излезе,
няма кой да съживи сърцето.

Когато светлината си отиде и мрак настане,
не може болката да преболи,
сърцето вярата ще моли силно да остане,
но в очите дъжд от сълзи пак ще завали.

Когато слънцето отново си замине,
а твойто слънце е любим човек,
всяка болка може да ти мине,
но за празнотата в сърцето няма лек.

Слънцето единствено е, но не последно,
дали изгревът в душата отново залеза ще замени?
Болката може би внезапно ще изчезне бавно, но безследно,
тази болка много ще те промени...

© Миряна Венелинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??