21.05.2017 г., 18:10 ч.

Когато ангелите пеят (е тихо!) 

  Поезия » Друга
532 2 7

Когато ангелите пеят (е тихо!)
/Свидна/
Тихо, мила, ангелите пеят,
за душите, дето ги боли
и от раните си дето тлеят, 
не познали що е грях дори.

 

Тихо, мила, ангелите пеят,
а луната седнала мълчи,
в скута си събрала тишината,
скръбно е затворила очи...

 

Тихо, тихо, ангелите пеят,
за онези, белите души, 
от небето светлина се лее,
славеят пред тях дори мълчи!

© Евгения Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??