5.08.2008 г., 15:16 ч.

Когато ангелите уморени спят 

  Поезия » Любовна
990 0 10

 




 

 

 

 

 

„Ostani, da me cuvaš kada zaspu andeli”

Горан Каран – „Остани"


Когато ангелите
уморени спят,

в душата си

легло ми постели.

Покрий ме

с одеяло от звезди.

Щастие за двама

открадни -

от Господ–Бог

и всичките светци.

Времето убий

и с мен бъди -

когато ангелите

уморени спят...



http://vbox7.com/play:31f03921

© Илияна Каракочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??