5.07.2019 г., 23:07 ч.  

Когато боли ме 

  Поезия » Любовна
192 0 0

Когато толкова много ми липсваш,

че даже боли ме,

когато сълзите парят на моите очи,

аз просто лягам и заспивам,

в съня ми чакам ти да се явиш...

Сънувам, че послания ми пращаш –

бяла птица летяща в небето

и мелодия странна, но и сладка,

която мир ми носи на сърцето.

Разказва певецът за своята любима,

как дълго го чакала, за да се събуди и види,

колко много, много тя го обича.

За прошка я моли той, за това че не прозрял е

голямата обич, която тя е таила за него в сърцето.

Рокля пее, че ще й купи,

и ще изтрие сълзите й от лицето...

Аз помня и ти това ми обеща,

обеща ми рокли да ми купиш...

Но знаеш ли – за мен това е суета?!

Не се нуждая от нищо друго,

освен от твоята силна, мъжка прегръдка...

 

Lara Fabian - Je T aime (обичам те!!!)

https://www.youtube.com/watch?v=EX8lGaxgDHw

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??