19.01.2008 г., 21:30 ч.

Когато думите не могат... 

  Поезия » Друга
781 0 12






Запалена свещица, 
светлина от Бога,
гори...
в безмълвието ми... 
И го стопява...
Когато 
думите 
не могат...




© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??