16.10.2012 г., 16:53 ч.

Когато две души силно се желаят 

  Поезия » Любовна
840 0 1

Понякога тази липса  ни разкъсва

и устните ни бездомни си блуждаят,

но вечното чувство винаги присъства,

когато две души силно се желаят.

 

Километри не винаги ще ни делят,

това е само временно явление.

Красивите ни мечти ще се споделят

и ще получим райско вдъхновение.

 

Искаш всичко да е бързо, сега и тук.

Харесвам те страстна, нежна и с афекти.

Няма начин да срещнеш като мене друг.

Любов съм във всички ери и аспекти.

 

Не можем да сме напълно идеални.

За мен си повече от всичко, разбери.

Обичам те в мигове съвсем реални,

в пулса на сърцето си сама провери.

 

Сподели горещото ми желание.

Искам да съм там, върху лявата ти гръд.

Скорпион – страж на пролетно дихание,

водещ живите по единствения път.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??