29.06.2023 г., 18:27 ч.

Когато е съдба 

  Поезия
373 2 6

Когато теб жадувам –
търся те в дъжда.
Когато диря тебе –
губя се в мъгла.
Когато теб сънувам –
виждам светлина.
Когато имам тебе –
в щастие летя.

 

И ако теб загубя –
моля се: „Ела...“
А щом изгубя вяра –
падам в тъмнина.
Пак в тебе ще се влюбя –
нося топлина...
Мечтание и рана...
Ти си ми съдба.

 

 

© Райна Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??