28.09.2018 г., 15:16 ч.

Когато Фениксът намери своя втори огън 

  Поезия » Любовна
434 0 0

Жар-птица съм в небето,

родих се аз из пепелта.

Душата ми - вселенски огън,

сърцето ми – сияйна светлина.

 

Животът ми е низ от кръговрати,

менят се с всеки следващ ден,

а всичко беше ми до болката познато,

докато ти случайно не намери мен.

 

Тогава пламнах повече от Огън,

от Огъня, аз който съм..

Дойде в света ми и запали

и мен, и всичко мое вън.

 

Обърна ми света в секунда,

превърна ме в обикновен човек,

сърцето мое разтопил си

и омагьосал всяка моя реч.

 

От Феникс-птица ме направи

богиня, ала единствено за теб.

Роди у мене чувства непознати,

които знаят само своя собствен ред.

 

И вече още повече горя, изгарям,

веднъж за мен, за тебе – два.

Намерих втория си огън и догарям - 

за теб да се родя, аз вярвам, е съдба.

 

Аз всичко на света изпепелявам,

докосвам го и се изгубва в пепелта,

защото силата, която ти ми даваш

е равна, измерима само с Любовта.

© Нямам Име Всички права запазени

Това е за моята котка, която обичам с цялото си сърце, защото той наистина ме прави толкова щастлива и силна, колкото надали някога преди съм била. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??