Жар-птица съм в небето,
родих се аз из пепелта.
Душата ми - вселенски огън,
сърцето ми – сияйна светлина.
Животът ми е низ от кръговрати,
менят се с всеки следващ ден,
а всичко беше ми до болката познато,
докато ти случайно не намери мен.
Тогава пламнах повече от Огън,
от Огъня, аз който съм..
Дойде в света ми и запали
и мен, и всичко мое вън.
Обърна ми света в секунда,
превърна ме в обикновен човек,
сърцето мое разтопил си
и омагьосал всяка моя реч.
От Феникс-птица ме направи
богиня, ала единствено за теб.
Роди у мене чувства непознати,
които знаят само своя собствен ред.
И вече още повече горя, изгарям,
веднъж за мен, за тебе – два.
Намерих втория си огън и догарям -
за теб да се родя, аз вярвам, е съдба.
Аз всичко на света изпепелявам,
докосвам го и се изгубва в пепелта,
защото силата, която ти ми даваш
е равна, измерима само с Любовта.
© Нямам Име All rights reserved.