14.11.2008 г., 23:36 ч.

Когато говорим 

  Поезия » Друга
655 0 1

Когато говоря с теб,  пролетен вятър вее в косите.

Когато говоря с теб, топло слънце блести в очите.

Когато  говориш с мен, сякаш ангели пеят в небето.

Когато говориш с мен, пурпурен залез гори в морето.

Щом заговорим с теб, гларуси шепнат песента на вълните,

а скалите студени събират мечтите ни.

© Катя Чортова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??