Чуй! Раждаме се всеки ден
в усмивка на приятел.
В искра на поглед устремен,
в косите заиграли с вятъра.
Затоплена, земята ни прегръща
с длани на любим,
прозорците на всяка къща
ни отразяват как летим.
В локвите на крайния квартал
се ражда всяка наша стъпка
и всеки изгрев е пожар!
Когато любовта е тука.
© Шопландия Софийска Всички права запазени