13.07.2007 г., 9:34 ч.

Когато ме люби 

  Поезия
615 0 8
 Когато с охота горещо ме люби,
 в душата ми искаща пламна пожар
 от чувства мечтани, винаги търсени
 и аз най-сетне видях блажения рай.

 Красиво бе там, но парещи спомени
 сега ме пронизват, самотна, без жал,
 защото всичко е минало - ти вече си другаде
 и аз не съм твоя величествен граал.

 Просто чужди устни отпиват те сигурно
 така, както някога, със жажда и аз,
 тръпнеща, молеща, на пода захвърлила
 ненужните дрехи, без капчица свян.

© Ивето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??