13.08.2020 г., 15:42 ч.  

Когато ми липсваш... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
580 3 0

Когато ми липсваш....
Всеки миг е камбана
Всяка минута - година без име
Всеки дъх е труп без сърце

 

Когато ми липсваш...
Дори птиците пеят зловещо
Всеки срещнат е с безлично лице
Всяка въздишка е душа крещяща във ада

 

Когато ми липсваш....

Всичко кънти и тресе,  

        Като товарни влакове към пропастта...
И всеки камък крещи и се моли
Стават жестоки машини и моите ръце,

        Загубил над тях властта...

 

Когато ми липсваш....
Не зная кой съм, къде съм, защо ли
Когато ми липсваш....
Ще трябва да свиквам с това

 

 

3.09.2019 г.

 

(днес публикувам два по-стари текста, върху които възнамерявам скоро да направя музикално видео)

 

© М В Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??