20.08.2008 г., 14:23 ч.

Когато не виждах надежда 

  Поезия
600 0 2
 

Текст за една тийнейджърска песен

 

Куплет:

Когато не виждах надежда

и таванът се спускаше ниско над мен,

оплетен в невидима прежда,

затъвах в безпътица всеки ден,

затъвах в безпътица всеки ден.

 

Припев:

Разперих ръцете си

ето така.

Направих го, за да се уверя,           

че няма наистина никой, 

никой, на който да му пука за мен.

Отдавна си знаех, че сам съм,

а животът е много, много, много

студен.

Внезапно усетих обаче

как нещо се случва

вътре в моето сърце.

Видях се в огледалото

да плача.

Видях как всъщност съм

едно разплакано дете,

което се нуждае от обич.

Обич, но не каква да е,

а такава, каквато не може -

не, не, не, не може да ме предаде.

Тогава чух един прекрасен глас -

най-нежния на света.

Идваше към мен и аз разбрах -

идва от Спасителя.

От сърцето ми излезе ето това -

простичка малка песен.

Песен, която ще изпея сега,

а рефренът е толкова лесен:

 

Рефренът:

Аз съм с ТЕБ, защото Ти Си с мен.

Искам Те, Искам Те, Искам Те, всеки ден. 

 

 

 

 

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??