19.05.2007 г., 15:15 ч.

Когато някога те срещна... 

  Поезия
957 0 18

Когато някога те срещна,
ще бъдеш ли добра?
Ще бъдеш ли гореща?
Ще има ли игра?

Когато някога те почна,
ще бъдеш ли вода?
Ще бъдеш ли порочна?
Ще има ли "О, да"?

Когато някога престана
да се държа като свиня,
ще мога ли да поостана,
ако добре се извиня?

© Николай Драгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??