2.01.2020 г., 23:22 ч.

Когато някой си отива 

  Поезия » Любовна
638 0 0

Когато някой си отива,
уж ден е, а пък спуска се нощта.
Една въздишка лекокрила,
опарва ме,
едва,
едва...

Тук думите
съвсем не стигат
да скъсат нощната тъма.
Студено е,
когато някой си отива,
отива си със него
любовта...

© Светла Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??