3.04.2011 г., 22:17 ч.

Когато обичам цяло заглавие 

  Поезия » Любовна
694 0 2


"Koгато обичам цяло заглавие"

В онези дни, в които обичам,

времето е толкова маловажно.
Заключено самò и друга цел,

която е делена за мен изцяло.

В онези дни, в които обичам,

те имам до себе си нямо,

с говорене по-малко разбирам,

а с очи си цяло заглавие.

В онези дни съм мъничка рана,

уплашена до ужас от чуждо лечение,

но щом разплакана сол сънува,

когато обичам, знам, не си наказание.

 

Ayo - Better day's.

http://www.youtube.com/watch?v=3OfQZkhuJH4&
playnext=1&list=PL8615FAB9DC5DB821

 

 

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??