"Koгато обичам цяло заглавие"
В онези дни, в които обичам,
времето е толкова маловажно.
Заключено самò и друга цел,
която е делена за мен изцяло.
В онези дни, в които обичам,
те имам до себе си нямо,
с говорене по-малко разбирам,
а с очи си цяло заглавие.
В онези дни съм мъничка рана,
уплашена до ужас от чуждо лечение,
но щом разплакана сол сънува,
когато обичам, знам, не си наказание.
Ayo - Better day's.
http://www.youtube.com/watch?v=3OfQZkhuJH4&
playnext=1&list=PL8615FAB9DC5DB821
© Боряна Todos los derechos reservados