11.11.2009 г., 16:37 ч.

Когато разбереш 

  Поезия » Любовна
726 0 0

Един въпрос прегаря като рана,
измъчва ме, не мога да заспя

и всеки ден от илюзиите бягам,
бушуват в мен като развълнувано море.

Развълнувани са какво ще се случи,
ако се изправя смело пред теб

и те попитам, пламтяща цялата,
какво ми стори, че ме превърна в поет?

Вълнуват се като морето през Август,
какво ще се случи, щом от мен разбереш,
как на две съм разсякла своето любящо сърце...
Как  душата  живее и от копнежа по теб.

И до днес в мен се надига тревога,
какво ще се случи, ако чуеш от мен,

че в онези мои стихове - любовните,
 героят си ти, че ти си вдъхновявал поет.

© С обич от мен за вас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??