3.06.2010 г., 14:40 ч.

Когато сам си 

  Поезия » Друга
761 0 2

 Когато сам си

 

 

Когато сам си, никой не те обича.

Когато сам си, гледаш света около теб.

Когато сам си, потъваш в своите мисли.

Мисли, които може и никога да не бъдат чути.

 

Когато сам си, а искаш да прегърнеш някой.

Когато сам си, непрекъснато се взираш през прозореца,

търсиш някой, търсиш нещо, търсиш погледи.

Когато сам си, даваш си сметка, че си излишен.

 

Когато сам си, а никой не може да те разбере.

Когато сам си, а искаш да изкрещиш на глас.

Когато сам си, а никой не иска да те чуе.

Да. Когато сам си - толкова много боли.

 

Когато сам си, сърцето ти нежно кърви.

Когато сам си, искаш болката да отшуми.

Когато сам си, всичко пропада, нали?

Когато сам си, вземи китарата и посвири,

преди сърцето ти отново да закърви.

 

О, приятелю, плачи, когато сам си, никой няма да усети.

О, приятелю, помни, когато сам си, аз мислено ще съм до теб.

 

© Андрей Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми хареса Браво, поздравления
  • Много тъжно и в същото време много доскосващо е написано за всеки човек, който е тъжен.
    Но пък аз съм на мнение, че дори и когато си сам има някои който би плакал заедно с теб!
    Вили
Предложения
: ??:??