2.07.2011 г., 0:28 ч.

Когато се наситиш да си с нея 

  Поезия » Любовна
634 0 1

Ако ръцете ти усещат нея,

докато докосват мен, не искам да знам.

Ако ума ти временно владее,

аз просто малко ще изчакам.

 

В телефона ти под мъжко име фигурира

и не е последна, нито първа,

знам, ще отмине, но тя не разбира,

влюбена - от чара ти подлъгана.

 

И когато се наситиш да си с нея,

ще се отбиеш в будката под нас -

с букет цветя при мен ще се завърнеш,

ще се усмихна... и тайно ще поплача

                                                            без глас.

© Таня Момчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??